Λεμπρόν Τζέιμς: Ο γιος του, Μπρόνι υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας όπου σπουδάζει.

Ο Μπρόνι Τζέιμς που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στον χώρο του μπάσκετ, έχει επιλεγεί από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) για να αγωνιστεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθεί σύντομα και στο ντραφτ του NBA.

Ο γιος του θρύλου του NBA, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή καρδιάς. Η κατάστασή του ωστόσο, κρίνεται καλή.

“Χθες ενώ έκανε προπόνηση ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να περιθάλψει τον Μπρόνι και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα Μέσα ενημέρωσης όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες” ανέφερε εκπρόσωπος της οικογένειας του Λεμπρόν Τζέιμς για το περιστατικό στο TMZ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164