Site icon TLIFE

Λένα Παπαληγούρα – Άκης Πάντος: Ο γιος τους έδεσε ακόμη περισσότερο! Φωτογραφίες

Η Λένα Παπαληγούρα έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν μερικούς μήνες και από εκείνη την ημέρα η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο! Η καταξιωμένη ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Άκη Πάντο σε μια ρομαντική τελετή στο Θησείο στις 29 Σεπτεμβρίου του 2018 και ο ερχομός του γιου τους δύο μήνες αργότερα επισφράγισε τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο! Η Λένα Παπαληγούρα έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή του νεογέννητου μωρού της και έχει γίνει μια full time μαμά!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό μαζί με τον άντρα της και το μωράκι τους να κάνουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ο Άκης Πάντος είχε αναλάβει το… καρότσι, με την Λένα Παπαληγούρα να μην παίρνει τα χέρια της από πάνω του! Ο ερχομός του γιου τους έδεσε το ζευγάρι ακόμη περισσότερο, το οποίο δεν σταματά να βιώνει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

«Ο χρόνος δεν είναι ποτέ πια ο ίδιος και οι στιγμές για μας έχουν άλλη αξία. Κάθε λεπτό που θα περνά από εκείνη την πρώτη φορά που τον είδα θα είναι στη σκέψη μου και κάθε στιγμή θα αγωνιώ και θα χαίρομαι, θα τον καμαρώνω και θα εύχομαι να ’ναι γερός και ευτυχισμένος. Θα ελπίζω να περπατά σε στρωτά μονοπάτια κι αν κάποτε συναντά κάποιο εμπόδιο να το προσπερνά εύκολα, με γενναιότητα και ειλικρίνεια. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι κοντά του όταν με χρειάζεται και θα παρακαλώ να αγαπά και να αγαπιέται», είχε εξομολογηθεί η ευτυχισμένη μανούλα στο περιοδικό People.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

© 2024 tlife.gr