Site icon TLIFE

Λεωνίδας Κακούρης: Η νέα καθημερινότητα μετά την περιπέτεια υγείας – Που θα εμφανιστεί σε λίγες ημέρες

Ο Λεωνίδας Κακούρης φαίνεται πως άφησε πίσω του τις δύσκολες στιγμές και πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την περιπέτεια υγείας του, πέρασε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Σύμφωνα με όσα ανέβασε στα social media, μάλιστα, η Κρήτη αποτέλεσε έναν από τους προορισμούς του.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων στην επιτυχημένη σειρά «Το Ναυάγιο» στο Mega, ο Λεωνίδας Κακούρης ξεκουράστηκε έχοντας παρέα τη μονάκριβη κόρη του και αγαπημένους φίλους.

Η Λίμνη του Κουρνά στα Χανιά και τα κρητικά γλέντια ήταν από τις στιγμές που αποτυπώθηκαν στον Instagram-ικό του λογαριασμό, ενώ οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευδαν να του γράψουν μηνύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Λεωνίδας Κακούρης δεν θα βρίσκεται σε κάποια σειρά στην τηλεόραση ενώ δεν θα παίξει ούτε σε κάποια θεατρική παράσταση.

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται ως αφηγητής στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού για την παράσταση «Ταξίδι στα Βαλκάνια» με τη Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία του Δήμου Αθηναίων.

Το νέο έργο Ταξίδι στα Βαλκάνια του Γιάννη Μπελώνη εστιάζει στη σύγκρουση που παρατηρήθηκε στο πολιτισμικό σκέλος της σχέσης των λαών της Βαλκανικής χερσονήσου, όπου, ενώ ο σοβινισμός των εθνικών κρατών «επέβαλε» την ενίσχυση της εθνικής ταυτότητας, οι συχνές προσμείξεις πληθυσμιακών ομάδων και οι αλλεπάλληλες αλλαγές συνόρων οδηγούσαν συχνά σε συγκερασμό των παραδόσεων και βαθιές διαπολιτισμικές αλληλεπιδράσεις.

Η επεξεργασία των μουσικών όλων των λαών της Βαλκανικής έγινε με ενιαίο τρόπο, ώστε να δομηθεί μια παράσταση με τη συμμετοχή συμφωνικής ορχήστρας, μεικτής χορωδίας και αφηγητή. Ο τελευταίος, μέσω της ανάγνωσης των εμπεριστατωμένων κειμένων του Χάρη Σαρρή, θα ρίξει φως στη συγκρουσιακή και αλληλένδετη πολιτισμική ταυτότητα των κρατών της περιοχής. Το μουσικό οδοιπορικό της παράστασης ξεκινά από την Ελλάδα, και μετά από περιπλάνηση σε όλα τα κράτη της Βαλκανικής –Βουλγαρία, Τουρκία, Αλβανία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Κόσοβο, Βοσνία και Ερζεγοβίνη– επιστρέφει στην αφετηρία του

© 2024 tlife.gr