Site icon TLIFE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με τον δύο ετών γιο του στα γυρίσματα της «Φάρμας» – Φωτογραφίες

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφει για άλλη μια σεζόν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star ξεκινώντας με την παρουσίαση της «Φάρμας» η οποία θα δώσει σκυτάλη στον νέο κύκλο του MasterChef.

Ο γνωστός σεφ μπαίνει ξανά σε ρόλο παρουσιαστή, έτοιμος να γνωρίσει τους νέους παίκτες του παιχνιδιού οι οποίοι θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στη «Φάρμα» του Star.

Το μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε στιγμιότυπα λίγο πριν ξεκινήσουν τα νέα γυρίσματα της «Φάρμας» αποκαλύπτοντας την παρουσία του γιου του.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός σεφ – παρουσιαστής τον Σεπτέμβριο του 2022 απέκτησε τον γιο του, καρπό του έρωτά του με την Χρύσα Μιχαλοπούλου.

«Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Θα είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ότι δεν έστειλα εγώ πρώτος μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει ακριβώς η κουβέντα, τείνει τώρα πλέον να γίνει αυτός ο παραδοσιακός τρόπος», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την πρώτη γνωριμία με την σύντροφό του.

«Τελευταίες διορθώσεις – Τελευταία επιθεώρηση και είμαστε έτοιμοι», έγραψε στις φωτογραφίες με τον γιο του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. 

 

© 2024 tlife.gr