Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ο θυελλώδης έρωτας, η διαφορά ηλικίας και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου φαίνεται πως θα επισφραγίσουν τον έρωτά τους με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού! 

Όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» η πανέμορφη ηθοποιός είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και σε λίγους μήνες θα κάνει για πρώτη φορά μπαμπά τον κριτή του MasterChef. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz και έχει αγαπηθεί από το κοινό, για το αστείρευτο χιούμορ του και τις θεϊκές του ατάκες στο MasterChef. Ο καταξιωμένος σεφ, ωστόσο, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους και να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τη δουλειά του.

Τα τελευταία δύο χρόνια περίπου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί σχέση με την εντυπωσιακή ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους. Ο σεφ είναι 40 ετών, ενώ η όμορφη ηθοποιός μόλις 24!

Ο καταξιωμένος σεφ και η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί στην αρχή να έκρυβαν ότι ήταν ζευγάρι, ωστόσο πλέον οι δυο τους απολαμβάνουν τον έρωτά τους χωρίς να διστάζουν να το εκφράσουν και δημόσια είτε σε συνεντεύξεις τους είτε κάνοντας κοινές εμφανίσεις.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωρίστηκαν μέσω… Instagram και από τότε ζουν ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο.

«Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός. Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο.

Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει» είχε εξομολογηθεί η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον-και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει ισορροπία.

Για μας είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επιπλέον, εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια διότι σήμερα είσαι με κάποιον και αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα πάντα προς τα έξω. Καλό είναι να κρατάμε στιγμές μας για μας, που μπορεί να είναι το ευτυχισμένος παρόν μας ή να γίνουν μια ανάμνηση στο μέλλον» είχε εξομολογηθεί η Χρύσα Μιχαλοπούλου σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανυπομονούν να δημιουργήσουν οικογένεια και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες της εγκυμονούσας ηθοποιού. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164