Ο διάσημος Chef που γνωρίσαμε όλοι περισσότερο από το Master Chef, μιλά στην εφημερίδα “Δημοκρατία” και εξηγεί τι πιάτο θα ήταν κάθε ένας από τους συνεργάτες του στο reality μαγειρικής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για την Ευγενεία Μανωλίδου κρατά ένα γλυκό κουταλιού. Κι αυτό γιατί πρέπει να το τρώς αργά, αργά. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αναφέρει με χιούμορ: “Θα του έριχνα λεμόνι στη μούρη να τον ξινίσω λίγο”.
Τέλος ο Γιάννης Λουκάκος θα ήταν σύμφωνα με τον κ. Λαζάρου ένα αφράτο παντεσπάνι, να του ρίξεις σιρόπι. “Είναι γλυκό παιδί και πρέπει να τον πας σιγά-σιγά”εξηγεί.
Στην ίδια συνέντευξη ο Λευτέρης Λαζάρου αποκαλύπτει πως εκπροσώπησε την ελληνική μαγειρική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ το 2000.
Top Chef ή Master Chef;
Ο Λευτέρης Λαζάρου ξεκαθαρίζει πως είναι πολύ φίλος με τον Ηλία Μαμαλάκη και πιστεύει πως το Top Chef θα μπορούσε να έχει ανάλογη επιτυχία με το Master Chef, αν ήταν καθημερινό. Δεν είχε συνέχεια, όπως λέει και έτσι δεν το ακολουθούσε ο κόσμος!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ