Λευτέρης Πετρούνιας: Σάλος στο twitter μετά τη δήλωσή του για το #metoo – «Έπεσε από όλους τους κρίκους»

Μπορεί ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό του στο instagram να προσπάθησε να αποσαφηνίσει τις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες για το metoo που προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων, ωστόσο, ακόμα και μετά από αυτή του την ανάρτηση η οργή των χρηστών του twitter δε φάνηκε να κατευνάζει.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο…» είναι μόνο ένα μέρος των αρχικών δηλώσεων του αθλητή. (δες εδώ όλα όσα είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το #metoo)

Λίγες ώρες μετά και μετά την πληθώρα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε σε μια ανάρτηση σύμφωνα με την οποία η δήλωσή του πήρε «διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που πρεσβεύει». (δες εδώ την ανάρτηση του Ολυμπιονίκη)

Παρά όμως την προσπάθεια του αθλητή να κατευνάσει τα πνεύματα, οι χρήστες του Twitter δε φάνηκαν να πείθονται για αυτό και συνεχίζουν να εκφράζονται για εκείνον με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά μόνο από τα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί στο twitter για τον ίδιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164