Λιακάδες και ισχυρά μελτέμια στο Αιγαίο

Tα μελτέμια, θα παρουσιάσουν εξασθένηση από το βράδυ, αλλά όλη μέρα και μετά από την Τρίτη θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ θα κρατήσουν περίπου μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.
Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν μπορεί να ταλαιπωρηθούν λίγο εξαιτίας του μελτεμιού, δεν θα αντιμετωπίσουν ωστόσο σοβαρά προβλήματα καθώς δεν αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και να υπάρξει απαγορευτικός απόπλους παρά μόνο πιθανώς για μικρά σκάφη.

Αίθριος θα εξακολουθήσει να είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν λίγες συννεφιές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο όμως 5 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Μακεδονία και στη Θράκη από 18 εώς 35 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία από 20 εώς 36 βαθμούς, στα κεντρικά και δυτικά τμήματα και στο Ιόνιο από 20 εώς 38 βαθμούς και κυρίως σε ηπειρωτικές περιοχές κυρίως Πρέβεζα, Άρτα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πάτρα και Πύργο. …..Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από 23 εώς 34 βαθμούς.

Άκουσε αναλυτικά την πρόβλεψη του μετεωρολόγουΤάσου Αρνιακού στο NewsIt.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164