Λίαμ Άιρλαντ: Ο ηθοποιός απολύθηκε από την Προεδρική Φρουρά – «Σε όλους τους Εύζωνες λέω ευχαριστώ»

Ο Λίαμ Άιρλαντ συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega όπου μαζί με την Αφροδίτη Λιάντου ήταν πρωταγωνιστές στην πρώτη σεζόν.

Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις δύο χώρες καταγωγής του, την Αγγλία και την Ελλάδα πριν λίγους μήνες μπήκε στρατό και μάλιστα υπηρέτησε στην Προεδρική Φρουρά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Λίαμ Άιρλαντ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απολύθηκε από τους Εύζωνες και θέλησε να γράψει μερικά λόγια για την εμπειρία του στην Προεδρική Φρουρά.

«Τους τελευταίους 3 μήνες βρέθηκα σε ένα αξέχαστο ταξίδι. Αυτό έχει τελειώσει λόγω άλλων προσωπικών ευθυνών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έμαθα την πραγματική έννοια της τιμής, της πειθαρχίας και του σεβασμού. Η ευγνωμοσύνη που τρέφω για τους ανθρώπους με τους οποίους υπηρέτησα και από τους οποίους έμαθα είναι αμέτρητη. Και το να μου δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στην πιο αληθινή και αγνή της μορφή δεν είναι παρά η μεγαλύτερη τιμή. Σε όλους τους Εύζωνες λέω ευχαριστώ» έγραψε ο Λίαμ Άιρλαντ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Ireland (@_liamireland)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164