Site icon TLIFE

Λήδα Μανθοπούλου: Ποια είναι η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου – Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες, η σκλήρυνση κατά πλάκας και το τατουάζ

Αδιαμφισβήτητα, η Λήδα Μανθοπούλου, κόρη του αείμνηστου Αίαντα Μανθόπουλου είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών.

Η 19χρονη μάς έκανε υπερήφανους κατακτώντας, στην πρώτη της συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ Τ38.

Ποια είναι η Λήδα Μανθοπούλου

Η Λήδα Μανθοπούλου γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου του 2005 στην Αθήνα. Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξαν για τη Λήδα Μανθοπούλου δύσκολα. Διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η 19χρονη Παραολυμπιονίκης είχε αναφέρει ότι τον πρώτο καιρό αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες και της πήρε περίπου μισό χρόνο να συνειδητοποιήσει τις αλλαγές στην καθημερινότητά της. «Υπήρχαν πολλοί πόνοι, άλλαξε πολύ η καθημερινότητά μου. Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Είναι κάτι, που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω» ανέφερε.

REUTERS/Stephanie Lecocq

 

Ο θάνατος του πατέρα της και το τατουάζ στη μνήμη του

Τον Οκτώβριο του 2023, ο πατέρας της και γνωστός ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών, μετά από βαρύ εγκεφαλικό.

«Όταν έφυγες πήγα και έκανα τις μάσκες του θεάτρου τατουάζ για εμάς, για εσένα… για να σε έχω πάντα δίπλα μου, για να θυμίζω στον εαυτό μου ότι μπορώ και να γελάω και να κλαίω για να μου απαλύνει τον πόνο που ζω όλους τους μήνες, παλεύοντας ταυτόχρονα με την σκλήρυνση κατά πλάκας… Η μονάκριβη σου κόρη όπως με φώναζες σε αγαπάει στο άπειρο και πίσω…» είχε γράψει τότε η Λήδα Μανθοπούλου προχωρώντας σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση.

Αυτό είναι το τατουάζ που έκανε εις μνήμην του πατέρα της

«Η κόρη μου πήρε πρώτη την απόφαση, να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της. Στον γιο μου πήρε λίγο παραπάνω» είχε αποκαλύψει η μητέρα της, η ηθοποιός Στέλλα Τσιάτσιου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου της, η Λήδα Μανθοπούλου είχε ζητήσει στην τελευταία σύντροφο του πατέρα της μέσω της πρωινής εκπομπής του Alpha να σταματήσει να κάνει αναρτήσεις από το προφίλ του χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά της.

Φωτογραφίες: Reuters – Instagram

© 2024 tlife.gr