LP: Τα “έσπασε” στον Κωνσταντίνο Αργυρό – Η συνάντηση με την Κόνι Μεταξά!

Η LP, Αμερικανίδα τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες παγκοσμίως, έχει μεγάλη αδυναμία στην Ελλάδα. Η γνωστή τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την παρέα της και περνά χαλαρές στιγμές χωρίς άγχος και ένταση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η LP έρχεται στην χώρα μας, αφού κατά καιρούς έχει δώσει μεγάλες συναυλίες. Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη μάλιστα θα επιστρέψει ξανά, καθώς έχει προγραμματισμένες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ της Παρασκευής, η LP βρέθηκε στο νυχτερινό νυχτερινό μαγαζί “Fantasia” όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και διασκέδασε αλά ελληνικά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την γνωστή τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εξόδου της. Ο γοητευτικός τραγουδιστής μάλιστα την χαιρέτησε αμέσως μόλις ανέβηκε στη σκηνή, ενώ δεν δίστασε να της φωνάξει: “I love you”.

Μάλιστα, η Κόνι Μεταξά, η οποία τραγουδά επίσης στο μαγαζί, πήγε κάποια στιγμή στην παρέα της μαζί με τον συνιδιοκτήτη και Γενικό Διευθυντή της Panic Records, Γιώργο Αρσενάκο, και όλοι μαζί συνομίλησαν, ήπιαν το ποτό τους και διασκέδασαν υπό τους ήχους του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164