Μ. Λαμπροπούλου: Γιατί είχε “χαθεί” 4 χρόνια;

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε στο περιοδικό “People” για ποιο λόγο δεν έδινε συνεντεύξεις αυτά τα 4 χρόνια, αν της έλειψε καθόλου η δημοσιότητα αλλά και αν συνεχίζει να την αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο!

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για ποιο λόγο εξαφανίστηκε τα τελευταία 4 χρόνια: “Είχα ανάγκη να μείνω εκτός. Είχα κορεστεί και λίγο από την έκθεση. Και μου άρεσε αυτή η “ανάπαυση”, αυτή η εσωτερική διεργασία στην οποία βρισκόμουν. Κατάφερα να δώσω χώρο και χρόνο και σε ένα άλλο κομμάτι μου, σε κάποια άλλα ενδιαφέροντά μου, τα οποία όταν έχεις συνεχώς καθημερινά γυρίσματα για 6 χρόνια ασταμάτητα, μένουν πίσω. Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν “γυναίκα καριέρας”. Αυτό το χρονικό διάστημα μου έκανε πολύ μεγάλο καλό.”
Η ίδια δήλωσε ότι δεν της έλειψε καθόλου η δημοσιότητα: “Όχι καθόλου! Γιατί να μου λείψει; Όλα τα πράγματα έγιναν στην ώρα τους. Μου αρέσουν οι εναλλαγές στη ζωή, δεν μου αρέσει ένα πράγμα να είναι πάντα φωτεινό ή πάντα σκοτεινό.”
Τέλος είπε ότι την αναγνωρίζει περισσότερο ο κόσμος τώρα, παρά όταν έπαιζε σε σίριαλ: “Ίσως ακουστεί παράξενο, αλλά λιγότερο με αναγνώριζαν όσο έπαιζα στα σίριαλ! Αυτό μπορεί να συμβαίνει όμως και λόγω των συνεχών επαναλήψεών τους από τα κανάλια.”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164