Η κόρη της Madonna, Λούρδη είναι γνωστό πως αγαπάει πολύ τον χορό αφού γονιδιακά αν το σκεφθείς ο πατέρας της είναι χορευτής και personal trainer κι φαίνεται να έχει κληρονομήσει κι εκείνη το ταλέντο του. Η Λούρδη, στην παγκόσμια περιοδεία που είχε κάνει η μητέρα της το 2008, Sticky & Sweet Tour είχε συμμετάσχει μαζί με τους χορευτές στις συναυλίες στο Λονδίνο, θέλησε κι αυτή τη φορά να δώσει το “παρών” επάνω στη σκηνή.
Η μητέρα της, Madonna δεν μοιάζει όμως να έχει την ίδια άποψη αφού θεωρεί πως η πιο σωστή θέση για την Λούρδη είναι στην επιμέλεια της καρνταρόμπας της κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες διεθνών μέσων η Λούρδη δεν θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με την Madonna αλλά η super star μαμά της θα την τοποθετήσει σε κάτι που θεωρεί πως έχει μεγαλύτερο ταλέντο από τον χορό, στα ρούχα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ