Μάγδα Τσαγγάνη: «Φερόμουν στους άνδρες λες και ήμουν η Κλόντια Σίφερ»

Στον γάμο της που κράτησε 7 χρόνια, τη σχέση της με τους άντρες αλλά και τη σχέση της με τον χρόνο αναφέρθηκε η Μάγδα Τσαγγάνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

«Έχω παντρευτεί μία φορά, το 1979. Δεν είχε σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Έπειτα από 6-7 χρόνια χωρίσαμε αλλά είμαστε πολύ φίλοι. Δεν είχε τύχει να τα φτιάξω με πρόσωπο του χώρου μου. Με τον έρωτα τα πήγα τέλεια, εγώ έφευγα πάντα από τις σχέσεις μου», δήλωσε η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Φερόμουν στους άνδρες λες και ήμουν η Κλόντια Σίφερ. «Μωρή τάπα, πού πας ξυπόλυτη στ’ αγκάθια;», έλεγα στον εαυτό μου», σημείωσε με χιούμορ σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Δεν έχω βιώσει λύπη στον έρωτα. Οι άνδρες με τους οποίους συνδέθηκα μού φέρθηκαν πολύ ωραία. Αλλά δεν θέλησα ποτέ ένα παιδί, παρόλο που όλα τα παιδιά του κόσμου τα αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Ποτέ δεν ήθελα παιδιά και το έλεγα από τα 15 μου χρόνια. Επίσης, ήμουν κατά του γάμου και δεν είμαι η μόνη», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Μάγδα Τσαγγάνη.

Σε ενοχλεί ο χρόνος που περνάει;

«Καλά τα πάω. Φαίνομαι πιο νέα, γιατί έχω προσέξει. Δεν έχω καπνίσει ποτέ, δεν πίνω, δεν ξενυχτάω, πλένω το πρόσωπό μου με ανθόνερο ή ροδόνερο, βάζω τις κρέμες μου δύο φορές την ημέρα. Προσέχω για να έχω», απάντησε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164