Site icon TLIFE

Μαίρη Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη: «Λένε ότι μετά τον 8ο μήνα τα πράγματα χειροτερεύουν»

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε χθες αργά το βράδυ το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας και Youtuber ταλαιπωρείται από αυπνίες, όπως έδειξε μέσα από ένα σκίτσο στα Instagram Stories της. Μπορεί η ίδια να νιώθει νυσταγμένη όλη μέρα, ωστόσο όταν έρχεται το βράδυ δυσκολεύεται να κοιμηθεί.

Η Μαίρη Συνατσάκη δέχτηκε πληθώρα μηνυμάτων στο Instagram από γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα. Τότε η εγκυμονούσα έγραψε σε νέο story της, τα συμπεράσματά της μετά την επικοινωνία που είχε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Συμπερασματικά από όλα τα μηνύματά σας: Συμβαίνει σε άπειρες έγκυες όλων των μηνών ο διακεκομμένος ύπνος και κυκλοφόρησε πολύ η φήμη ότι την ώρα που συνήθως ξυπνάς τη νύχτα θα είναι και η ώρα που θα ξυπνάει το πιτσίνι αργότερα για μαμ/κακά και νάνι. Η φράση ”κοιμήσου τώρα που μπορείς” σπάει σε όλες το νευρικό μας σύστημα. Πρόταση: Να μην ειπωθεί ποτέ ξανά από κανέναν προς κανέναν. Χειροτερεύουν λέει τα πράγματα στον 8ο και στον 9ο μήνα. Λατρεύω να διαβάζω ότι κάτι χειροτερεύει» σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Επίσης shout out to my people με αγχώδεις διαταραχές που έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις φουλ αυπνίας και διακεκομμένου ύπνου απλά και μόνο λόγω του άγχους μας! Εκεί μάλλον την έκανα εγώ την προπόνηση και τώρα δεν μου φαίνεται τόσο δύσκολο» έγραψε επίσης η Μαίρη Συνατσάκη.

© 2024 tlife.gr