Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα φωτογραφία αγκαλιά με την 5 μηνών κόρη της, Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της, Ολίβια, δημοσιεύοντας συχνά τρυφερές φωτογραφίες στα social media.

Πριν από λίγες ημέρες, η κόρη της έγινε 5 μηνών και η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε τις σκέψεις της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

«Χρειάστηκα 5 μήνες με τη μικρή για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια. Ενώ δεν είχε συμβεί κάτι, ήταν κάποιες μέρες που ένιωθα έναν περίεργο εκνευρισμό και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Μέχρι που μπόρεσα να το ονοματίσω και να του δώσω υπόσταση. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή δε μου ανήκει. Είναι δική της. Το συναίσθημά μου αυτή τη στιγμή, δε μου ανήκει. Ορίζεται από εκείνη. Αν εκείνη δεν είναι καλά, ούτε εγώ είμαι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Μάϊου, επιστρέφοντας από την βόλτα με την κόρη της, η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε από το ασανσέρ κρατώντας στην αγκαλιά της την 5 μηνών Ολίβια.

«Coloer matching Με πιτσίνι ιζ δε μπεστ», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη η οποία εξακολουθεί να αποκαλεί «πιτσίνι» την κόρη της, Ολίβια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164