Site icon TLIFE

Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα καθημερινότητα με τη νεογέννητη κόρη της! Φωτογραφίες – Βίντεο

Η Μαίρη Συνατσάκη είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά όταν πριν δύο μήνες περίπου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή.

Σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους, η Μαίρη Συνατσάκη συνειδητοποίησε ότι στο πλευρό του γοητευτικού καλλιτέχνη θέλει να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Έτσι στις 5 Δεκεμβρίου, η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έγινε για πρώτη φορά μητέρα!

«Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισιάς. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την έχω κάνει εκατοντάδες φορές.

Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της» ήταν τα πρώτα λόγια της μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η Μαίρη Συνατσάκη αφιερώθηκε πλήρως στην φροντίδα και την ανατροφή της κόρης της, απέχοντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις επαγγελματικές δραστηριότητές της. Στα πρώτα δειλά δειλά Instagram Stories που δημοσίευσε η ίδια μίλησε για τις στιγμές θλίψης που ένιωσε κατά την επιστροφή σπίτι της μετά το τέλος της εγκυμοσύνης.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Μάλιστα, η παρουσιάστρια γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια… ως μανούλα! Η Μαίρη Συνατσάκη έκλεισε τα 38 της χρόνια, πιο πλήρης και ευτυχισμένη από ποτέ, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους.

Οι Σαββατιάτικες βόλτες με την κόρη της:

 

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο γραφείο της επιχείρησής της. Μάλιστα, την πρώτη μέρα τη συνόδευσε και η μικρή! 

«Στο μυαλό μου είχα πάντα ότι για να γίνω μαμά, πρέπει να είναι συγκεκριμένος ο άνθρωπος. Ο Ίαν ήταν αυτός ο άνθρωπος, ξεκάθαρα, πεντακάθαρα. Όλα πια ορίζονται από την κόρη μου, ο χρόνος όλος έχει να κάνει με εκείνη. Έχει αλλάξει τελείως η καθημερινότητά μου. Δεν είχα ποτέ προβλήματα με τον ύπνο» αποκάλυψε η ευτυχισμένη μανούλα στις πρώτες δηλώσεις της στο «Πρωινό Μας».

 

Αναμφισβήτητα η μητρότητα μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή και την καθημερινότητα μιας γυναίκας, ωστόσο η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει κάθε στιγμή στο πλευρό της κορούλας της! Η ίδια ανυπομονεί για όλα όσα πρόκειται να ζήσει μαζί της…

© 2024 tlife.gr