Μαίρη Συνατσάκη: Η σέξι εμφάνισή στο party που έκανε για το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την εβδομάδα της η Μαίρη Συνατσάκη. Το βράδυ της Δευτέρας υποδέχτηκε, σε γνωστό στέκι στο Μετς, αγαπημένους φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσει μαζί τους το νέο της επαγγελματικό βήμα. Πρόκειται για τη συλλογή παπουτσιών που λανσάρει με το όνομά της και την έχει κατατάξει ως μία από τις πιο δημιουργικές επιχειρηματίες της νέας γενιάς.

Η ίδια απολαμβάνει πολύ τη νέα της δραστηριότητα καθώς και με την συμμετοχή της στο Hair μετά το οποίο την είδαμε να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή της. Ακόμα και την βραδιά του party της η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε ένα πολύ σέξι looκ σε styling του Άρη Γεωργιάδη.

Η ανεβασμένη της διάθεση και η σιγουριά της φαίνεται ακόμα και σε αυτά που λέει στις συνεντεύξεις της. “Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Ίσως στο παρελθόν οι άνθρωποι της τηλεόρασης, όταν απείχαν από αυτήν, πάθαιναν στερητικό σύνδρομο, διότι αμείβονταν συγκλονιστικά αλλά και γιατί η τηλεόραση είχε μια αίγλη. Δημιουργούσε δημοφιλείς ανθρώπους που τους κοιτούσες με θαυμασμό. Εγώ αυτή την εποχή δεν την έζησα καθόλου. Η τηλεόραση παραμένει μια παρέα για τον τηλεθεατή, αλλά πλέον είναι υποψιασμένος και τα στάνταρ του ιδιαίτερα υψηλά. Δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις με φανφάρες και γκλαμουριές. Δεν τον ενδιαφέρει να δημιουργήσει κανέναν ήρωα μέσα από την τηλεόραση. Ξέρεις, αυτό που κάνω στο Ίντερνετ, σε πραγματικούς αριθμούς, μπορεί να το βλέπουν περισσότεροι απ’ ό,τι με έβλεπαν στην τηλεόραση. Και στο Ίντερνετ ο κόσμος δεν θα πέσει πάνω σου τυχαία, θα επιλέξει να σε δει επί τούτω. Θα πατήσει το όνομά σου για να σε παρακολουθήσει»”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει βρει τον εαυτό της σε όλα αυτά που κάνει και είναι ευτυχισμένη. Σε αυτό, βέβαια, παίζει ρόλο και ο σύντροφός της Σπύρος Χατζηαγγελάκης με τον οποίου μετρούν πια αρκετά χρόνια σχέσης.

Τόνια Σωτηροπούλου, Μαίρη Συνατσάκη

Το “ευχαριστώ” της σε όσους βρέθηκαν στο πλευρό της:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164