Μαίρη Συνατσάκη: Η τρυφερή ανάρτηση της αδερφής της με την κόρη της – «Είμαστε οι πιο τυχεροί που σε έχουμε»

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν 2μισι μήνες περίπου και η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά. Η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει αφοσιωθεί πλήρως στην κορούλα της και απολαμβάνει τον ρόλο της μητρότητας.

Στήριγμα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της είναι αδιαμφισβήτητα η δίδυμη αδερφή της Αλίκη, η οποία μάλιστα έκανε μια ανάρτηση για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για το ανιψάκι της.

Διάβασε τι έγραψε η Αλίκη Συνατσάκη:

«Ποστ Ευγνωμοσύνης, για τους μικρούς -ηλικιακά- ανθρώπους της ζωής μου, που ήρθαν για να με μάθουν πράγματα, και όχι για να τους μάθω εγώ. Με έκαναν νονά και θεία αντίστοιχα, και από τότε ανακαλύπτω μια νέα πλευρά μου, και φυσικά μου χαρίζουν τεράστια συναισθήματα. Πριν 3 χρόνια ο μπέμπης Γιώργος, το βαφτιστήρι, παιδί αδερφικών μου φίλων. Και ύστερα η μικρουλένια, η ανιψιά μου!

Υπόσχομαι να είμαι η νονά-θεία, διασκέδαση/χαρούμενα Χριστούγεννα/ ατελείωτο παιχνίδι! Να έχουμε υγεία και να είστε τυχερά και ευλογημένα, να σας βλέπω να μεγαλώνετε, και να γίνεστε οι άνθρωποι που εσείς επιθυμείτε. *εδώ οι πρώτες μας αγκαλιές. Οι πρώτες, από τις πολλές και τις ατελείωτες!».

Η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της αδερφής της: «Η καλύτερη όλης της Γης! Είμαστε οι πιο τυχεροί που σε έχουμε κουτσούνα μου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164