Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πιασμένοι χέρι χέρι με την κόρη τους, Ολίβια στη νέα τους έξοδο! Φωτογραφίες

Τη νέα της ανάρτηση έκανε στο instagram η Μαίρη Συνατσάκη η οποία μοιράστηκε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την οικογένειά της και αγαπημένους φίλους.

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν ήταν αυτές με την κόρη της, Ολίβια να πρωταγωνιστεί στα στιγμιότυπα, αφού στο ένα την βλέπουμε να περπατά σε έξοδο με τους γονείς της ενώ στο άλλο στιγμιότυπο κοιμάται δίπλα στον μπαμπά της, Ίαν Στρατή.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο γνωστός τραγουδιστής, από την αρχή της σχέσης τους, θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media. Για τον λόγο αυτές οι κοινές οικογενειακές τους φωτογραφίες είναι ελάχιστες στο instagram.

Δες όλες τις φωτογραφίες στην παρακάτω ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από το κανάλι της στο youtube αναφέρεται συχνά στην μητρότητα και στις αλλαγές της ζωής της μετά τον ερχομό της κόρης της.

«Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση… Από τη μία δεν είμαι μόνο μαμά, δεν είναι και τόσο παλιά που δεν ήμουν μαμά, αλλά με μπερδεύει τόσο πολύ που όλος μου ο χρόνος είναι για την μικρή, το 80% των πραγμάτων αφορούν και είναι για τη μικρή. Νιώθω μόνο μαμά αλλά δεν θέλω να νιώθω μόνο μαμά. Νιώθω ότι είναι νωρίς να νιώσω κάτι άλλο. Σιγά σιγά αρχίζω να βγαίνω από αυτό…» εξομολογήθηκε η Youtuber.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164