Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρεμιέρα στο θέατρο για το ζευγάρι – Το καυτό φιλί επί σκηνής

Μετά την περσινή ατυχία εξαιτίας του lockdown, το μιούζικαλ HAIR έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα στο θέατρο Ριάλτο! Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μετά την επιβεβαίωση ότι είναι ζευγάρι, συνέπραξαν τις δυνάμεις τους στη θεατρική σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Η παρουσιάστρια ενσαρκώνει την δυναμική Sheila ενώ ο δημοφιλής καλλιτέχνης τον αρχηγό της αγέλης, Berger! Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής απέδειξαν τη χημεία τους και στη θεατρική σκηνή και παρά το άγχος τους τα πήγαν εξαιρετικά. 

Μάλιστα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες ανταλλάσσουν και ένα καυτό φιλί επί σκηνής!

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το HAIR μας συστήνει τη «φυλή», μια ομάδα πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου» που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Ο Claude, ο καλός φίλος του Berger, η συγκάτοικός τους Sheila και οι φίλοι τους αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σεξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, την συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους.

Τελικά, ο Claude πρέπει να αποφασίσει αν θα αντισταθεί όπως έκαναν οι φίλοι του ή να υποκύψει στις πιέσεις των γονιών του (και της συντηρητικής Αμερικής) να υπηρετήσει στο Βιετνάμ, να συμβιβαστεί εγκαταλείποντας τις φιλειρηνικές του ιδέες και να διακινδυνεύσει τη ζωή του.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164