Site icon TLIFE

Μαίρη Συνατσάκη: Τα αιχμηρά σχόλια για τη σκληρή επικαιρότητα και το «καρφί» για τα μπέργκερ της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Μαίρη Συνατσάκη όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει στο να περνά τα δικά της μηνύματα μέσα από τα social media της.

Αυτό θέλησε να κάνει και σήμερα 6/7 με αφορμή τη σκληρή επικαιρότητα και όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και το «καρφί» της στη Ζήνα Κουτσελίνη για τα μπέργκερ που δεν έτρωγε ως φοιτήτρια.

«Γειά σας, έχω έρθει για την οντισιόν, για τον ρόλο του ισχυρού άντρα… Στην πρώτη σκηνή χαστουκίζω και λέω, “ξέρεις ποιον είμαι εγώ”. Χαστουκίζω κανονικά; Ωραία. Δώστε μου μια στιγμή. Στη δεύτερη σκηνή, πρώτα τραμπουκίζω την επαγγελματία γυναίκα μπροστά σε εκατοντάδες κόσμο και μετά λέω, “σιγά, τι έγινε, έχω τις πλάτες του πατέρα μου, ξέρεις πόσα λεφτά έχει:” ή ανάποδα.

Η τρίτη σκηνή λίγο… Οκ, σαπακιάζω τη γυναίκα μου στο ξύλο, την πάω στο νοσοκομείο κι εκεί στη ρεσεψιόν του νοσοκομείου γίνεται αυτή η στιχομυθια που λέω, “είμαι μεγαλοδικηγόρος, ξέρω το νόμο, έχω το νόμο στα χέρια μου, γράψτε ότι έπεσε από τις σκάλες”. Απλά ξέρετε… εγώ ήρθα γιατί νόμιζα ότι θα κάνουμε ρεαλισμό.

Κι αυτό είναι εντελώς επιστημονική φαντασία, δε συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Και για σας το λέω δηλαδή, νομίζω ότι δε περνάει αυτό το κείμενο. Ο ισχυρός άντρας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφετε. Πιστεύω δηλαδή ότι θα σας πουν ότι αυτό είναι πάρα πολύ βαρετό, ποιος ασχολείται με αυτά και ποιος τα σκέφτηκε. Είστε υπερβολικοί. Για εσάς το λέω δηλαδή κι εγώ δε θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό, ούτως ή άλλως» λέει στο βίντεό της η Μαίρη Συνατσάκη.

Το βίντεο αυτό κλείνει με την ίδια να απολαμβάνει ένα μπέργκερ σατυρίζοντας τη Ζήνα Κουτσελίνη.

© 2024 tlife.gr