Μαίρη Βυτινάρος: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να γίνει μοντέλο

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Πράσινο παραχώρησε η Μαίρη Βυτινάρος.

Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καριέρα της στο μόντελινγκ, ενώ αποκάλυψε ποιο ήταν το πραγματικό της όνειρο.

Και το μόντελινγκ πώς προέκυψε;

Είχα ξεκινήσει να εργάζομαι ως μοντέλο από τα 17 μου, παράλληλα με τις σπουδές και τη δουλειά. Από μικρή πάντα μου έλεγαν γνωστοί αλλά και Όταν είχα έρθει στην Ελλάδα, το μόνο που ήξερα να πω στα ελληνικά ήταν: “Γεια σου. Με λένε Μαίρη. Τι κάνεις; Θα ήθελα ένα σουβλάκι, παρακαλώ”» άγνωστοι στον δρόμο: «Πρέπει να γίνεις μοντέλο». Πάνω από δέκα φορές μάνατζερ μοντέλων είχαν δώσει στη μητέρα μου κάρτες για να πάω στο πρακτορείο τους, αλλά εγώ δεν ήθελα.

Γιατί δεν ήθελες;

Δεν ήθελα να γίνω μοντέλο. Το όνειρό μου ήταν να γίνω τενίστρια. Πήγαινα σε ειδική σχολή τένις, όπου έκανα μάθημα τριάντα ώρες την εβδομάδα. Ήμουν πάρα πολύ καλή. Στα 15 μου ήμουν ανάμεσα στις καλύτερες τενίστριες της ηλικίας μου στην Αυστραλία. Ήταν το όνειρό μου, αυτό ήθελα. Λάτρευα τον Ρότζερ Φέντερερ και τη Σερένα Γουίλιαμς. Τότε ήταν η εποχή που άρχισαν όλοι να ασχολούνται με το τένις και έγινε τρομερά δημοφιλές. Αυτοί οι κορυφαίοι παίκτες, μαζί με όλα τα μεγάλα ονόματα, πρόσφεραν τέλειο θέαμα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164