Μαίρη Χρονοπούλου: Νέα βραδινή έξοδος για την σπουδαία ηθοποιό – Φωτογραφίες TLIFE

Μια νέα βραδινή έξοδο πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός που έχει διαγράψει τη δική της λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής αρκετά συχνά επιλέγει να παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις εμψυχώνοντας τους συναδέλφους της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου που έχει περάσει αρκετές περιπέτειες με την υγεία της, δείχνει να μην το βάζει κάτω γι’ αυτό και φροντίζει να απολαμβάνει κάθε της έξοδο και συναναστροφή με αγαπημένα της πρόσωπα. Η παράσταση στην οποία βρέθηκε είναι η παράσταση με τίτλο  «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» η οποία έκανε πρεμιέρα χθες στο στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το εμβληματικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη, «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σκηνοθεσία του πρώτου.

Τον μυθικό Ζορμπά ενσαρκώνει ο Γιάννης Στάνκογλου. Μαζί του η Όλια Λαζαρίδου στον ρόλο της Μαντάμ Ορτάνς, ο Αιμιλιανός Σταματάκης στον ρόλο του συγγραφέα, ο Ιβάν Σβιτάιλο στον ρόλο του Μαυραντώνη, η Ηλιάνα Μαυρομάτη στον ρόλο της χήρας και ένας πολυπληθής θίασος ταλαντούχων ηθοποιών και χορευτών.

Ο Γιάννης Κακλέας εμπνέεται από τον πιο πολυμεταφρασμένο Έλληνα συγγραφέα σε όλο τον κόσμο και τον ήρωά του Αλέξη Ζορμπά και στήνει επί σκηνής ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με κορυφαίους στο είδος τους καλλιτεχνικούς συντελεστές, στη μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή που έχει γίνει ποτέ για τον μυθικό Ζορμπά. Μία παράσταση βγαλμένη κατευθείαν από την ελληνική ψυχή.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164