Site icon TLIFE

Μανώλης Κονταρός: Έγινε νονός σε μια λαμπερή βάφτιση στην Φολέγανδρο – Ποιοι έδωσαν το παρών

Μια άκρως ιερή και συγκινητική στιγμή βίωσε την Τρίτη 11 Ιουνίου, ο Μανώλης Κονταρός, καθώς έγινε νονός ενός υπέροχου αγοριού στην Φολέγανδρο.

Ο αγαπημένος λυράρης επισφράγισε τη φιλία του με την γνωστή make up-hair artist Κατερίνα Σούση και τον σύζυγό της και επιχειρηματία Παναγιώτη Βαστάκη, βαφτίζοντας, τον πρωτότοκο γιο τους, Ανδρέα Χρήστο.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε υπό μεγάλη λαμπρότητα, στην Κοίμηση της Θεοτόκου, στην πανέμορφη Φολέγανδρο, όπου το παρών έδωσαν πλήθος επώνυμων. Ανάμεσά τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Daphne Lawrence, ο Rippen, η Τίνα Μελά, η γνωστή influencer Cretanmom, η σχεδιάστρια Φαίδρα Θεοδωρίδου και πολλοί άλλοι.

Ο Μανώλης Κονταρός καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστήριου δεν έκρυβε την συγκίνησή του, μαζί με την επίσης νονά του νεοφώτιστου Ανδρέα Χρήστου, Νικολέτα Μιχαλοπούλου.

Οι στιγμές ήταν άκρως συγκινητικές για νονούς, γονείς και καλεσμένους, ενώ ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον μετρ της κρητικής μουσικής στο τιμόνι της διασκέδασης.

© 2024 tlife.gr