Μανώλης Λιδάκης: Το πρώτο μήνυμα μετά το σοβαρό χειρουργείο – «Είχα την τύχη να πέσω στα χέρια του»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες εβδομάδες για τον Μανώλη Λιδάκη, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοβαρό χειρουργείο. 

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, όπως έγινε γνωστό στενό του φίλο που μίλησε στο TLIFE, παρουσίασε ένα σοβαρό ορθοπεδικό πρόβλημα, το οποίο τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τον ανάγκασε να βρεθεί στο χειρουργικό κρεβάτι.

Μάλιστα, στα τέλη Αυγούστου ο 64χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, χωρίς ωστόσο να γίνει αρχικά γνωστός ο λόγος της νοσηλείας του. Τότε ο στενός του φίλος, Ανδρέας Αεράκης, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Σήμερα την 26 Αυγούστου 2024 ο Μανώλης Λιδάκης εισήχθη στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. Ο Μανώλης είναι φίλος μας αλλά παρά ταύτα δεν ζητήσαμε τίποτα για το ιατρικό απόρρητο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μας διαβεβαίωσε ότι θα βγει νικητής και θα κερδίσει κι αυτή την μάχη. Του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!».

Από τα τέλη Ιουνίου ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε ανακοινώσει την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναυλιών του για το φετινό καλοκαίρι λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, διευκρινίζοντας ότι θα επρόκειτο να χειρουργηθεί.

Μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση, ο τραγουδιστής θέλησε να στείλει το πρώτο του δημόσιο μήνυμα προς τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Facebook, καθησυχάζοντάς τους πως όλα πήγαν καλά.

«Φίλοι μου, η πρώτη επέμβαση έγινε και έχω βγει από το χειρουργείο. Είχα την τύχη να πέσω στα χέρια του εξαιρετικού ορθοπεδικού, Γεώργιου Κουβίδη, και τον ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε ο Μανώλης Λιδάκης στην ανάρτησή του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164