Site icon TLIFE

Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Ο γιος τους, Νικήτας έγινε 7 ετών! Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων

Χθες, 16 Σεπτεμβρίου ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την Αγγελική Δαλιάνη και τον Μάνο Παπαγιάννη, αφού ο γιος τους, Νικήτας γιόρτασε τα έβδομα γενέθλιά του.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και παρά τις δυσκολίες που έχουν κατά καιρούς αντιμετωπίσει, έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης ετοίμασαν ένα πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του Νικήτα και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ανήρτησαν, το θέμα του πάρτι ήταν οι δεινόσαυροι.

Η τούρτα ήταν υπερπαραγωγή και όπως θα δεις στις εικόνες που ανήρτησε η Αγγελική Δαλιάνη στο Instagram, ο μικρός Νικήτας ήταν πιο χαρούμενος από ποτέ.

«Γιορτογενέθλια Νικήτα! Σε ένα πάρτι με βασική καλεσμένη την Blue, αγαπημένους φίλους/φίλες, συμμαθητές, συναθλητές, συγγενείς, δυο παλαιοντολόγους και τούρτα ειδική παραγγελία Minecraft, ο Νικήτας έγινε 7! Ακολουθούν ευχαριστίες: Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας ευχηθήκατε με πολλή αγάπη, αλλά και εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησή της.

Φωτογραφίες: INSTAGRAM

© 2024 tlife.gr