Site icon TLIFE

Μαντώ Γαστεράτου: Στο νοσοκομείο λίγους μήνες πριν γίνει μητέρα για τρίτη φορά – «Η ζωή έχει τα εύκολα και τα δύσκολα»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαντώ Γαστεράτου και την αποκάλυψε έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παράγωγος, που περιμένει τον τρίτο της παιδάκι, έγραψε πως είναι καλά και παράλληλα είδαμε πως γιόρτασε τα γενέθλια της κορούλας της, Κυβέλης, στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου την είδαμε να ποζάρει με τον ορό στο χέρι και κρατώντας της τούρτα της μικρής της πριγκίπισσας, που έγινε 2 ετών.

«Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια ακριβώς γεννήθηκε η μοναδική μου! 2 χρόνια γεμάτα γλύκα, περιπέτειες, χαρές, αγωνίες, δυσκολίες…

Έτσι είναι η ζωή άλλωστε, όλα τα έχει και τα εύκολα και τα δύσκολα και τα καλά και τα κακά. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεται κάνεις την κάθε κατάσταση.

Βρίσκομαι λίγο εσπευσμένα στο νοσοκομείο, εδώ που γεννήθηκαν τα δύο μου παιδάκια και εδώ που περιμένω να έρθει με ασφάλεια σε λίγους μήνες το μικρότερο λουλούδι μας.

Όλα είναι καλά ευτυχώς τώρα! Αυτό που έχω μόνο να πω σε όλους μα πρώτα απ όλα στον εαυτό μου, είναι να εκτιμούμε την κάθε στιγμή! Τις όμορφες και ευχάριστες στιγμές γιατί μας δίνουν χαρά, ελπίδα, νόημα και δύναμη για να προχωράμε σ αυτή την ζωή και τις δύσκολες και αγχωτικές για να παίρνουμε γνώση, σοφία και μαθήματα συνειδητότητας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαντώ Γαστεράτου.

© 2024 tlife.gr