Μαντόνα: Πέθανε ο μικρότερος αδελφός της, Christopher Ciccone

Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο μικρότερος αδελφός της Madonna, Christopher Ciccone, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στενά καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της βασίλισσας της ποπ, αλλά ήρθαν σε ρήξη το 2008 με το βιβλίο-βόμβα «Life with My Sister Madonna».

Ο θάνατος του Ciccone έρχεται μετά τον θάνατο της μητριάς τους, Joan Clare Ciccone, στις 24 Σεπτεμβρίου μετά από σύντομη αλλά επιθετική μάχη με τον καρκίνο.

Το βράδυ της Κυριακής 6/10 η Madonna θέλησε να αποχαιρετήσει τον αδελφό της μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram που έγραψε: «Ο αδερφός μου ο Κρίστοφερ έφυγε. Ήταν ο πιο κοντινός μου άνθρωπος, ήταν δύσκολο να εξηγήσουμε τον δεσμό μας. Ο αδερφός μου ήταν δίπλα μου.

Ήταν ζωγράφος, ποιητής και οραματιστής. Τον θαύμασα. Είχε άψογο γούστο. Και μια κοφτερή γλώσσα, που μερικές φορές χρησιμοποιούσε εναντίον μου αλλά πάντα τον συγχωρούσα.

Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα. Δεν μιλούσαμε για κάποια στιγμή αλλά όταν ο αδερφός μου αρρώστησε βρήκαμε τον δρόμο της επιστροφής ο ένας στον άλλο. Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον κρατήσω στη ζωή όσο περισσότερο γινόταν. Για άλλη μια φορά πιασθήκαμε στα χέρια Κλείσαμε τα μάτια και χορέψαμε μαζί. Χαίρομαι που δεν υποφέρει πια. Δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας σαν αυτόν. Ξέρω ότι κάπου χορεύει».

Ο ίδιος εργάστηκε ως σχεδιαστής, καλλιτέχνης και σκηνοθέτης καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, οργανώνοντας περιοδείες συναυλιών, μουσικά βίντεο και ταινίες, καθώς και εμπορικές και οικιστικές εσωτερικές κατασκευές και σχεδιασμό επίπλων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164