Site icon TLIFE

Μαρί Σαντάλ – Παύλος: Οι δημόσιες ευχές στον γιος τoυς, Αχιλλέα

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, καθώς ο γιος τους, Αχιλλέας έχει τα γενέθλιά του.

Η οικογένεια βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι περήφανοι γονείς θέλησαν να ευχηθούν και δημόσιο στον γιο τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram για τα 24α γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά στο νούμερο τρία μου, γεννημένο την λαμπερή 12η Αυγούστου. Τόσο περήφανοι για όλα τα επιτεύγματά σου και για ένα ακόμη τη φετινή χρονιά! Μακάρι αυτό να είναι ένα υπέροχο έτος! Σε αγαπώ πάντα, κοντά ή μακριά, για πάντα μαζί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαρί Σαντάλ δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες του.

Με τη σειρά του ο Παύλος μοιράστηκε δυο φωτογραφίες του γιου του και έγραψε: «Αχιλλέα μου, χρόνια πολλά! Είμαι πολύ υπερήφανος για σένα. Κάθε σου προσπάθεια σε φέρνει όλο και πιο κοντά στους στόχους σου. Είμαι τόσο περήφανος για το ποιος είσαι. Πάντα φτάνεις στον ουρανό».

 

Ο Αχιλλέας Ανδρέας γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 2000, φοίτησε στο Wetherby School και στο Κολλέγιο Ουέλινγκτον, στο Μπέρκσαϊρ. Αποφοίτησε από το Gallatin School of Individualized Study του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης τον Μάιο του 2023.

Σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του, ως ηθοποιός, στην σειρά «Τόλμη και Γοητεία», συμμετέχοντας σε 5 επεισόδια. Τον Μάιο του 2022, συμμετείχε ως μοντέλο του οίκου μόδας Zadig & Voltaire, ενώ τον Ιούλιο του 2023, ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός κινηματογράφου, συμμετέχοντας στην κωμωδία του Netflix, No Hard Feelings.

© 2024 tlife.gr