Μαρία Αντωνά: Αποκαλύπτει τι την ελκύει και τι την απωθεί σε έναν άνδρα

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν αλλά και αυτά που την απωθούν από έναν άνδρα.

Ύστερα από δύο μακροχρόνιες σχέσεις, ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σε ελκύει περισσότερο σε έναν άντρα;

Το χιούμορ. Με ελκύει πολύ ο ρομαντισμός και ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, γιατί δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται για σένα.

Και αυτό που μπορεί να σε απωθήσει;

Το ψέμα και η έλλειψη σεβασμού. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συνυπάρχει με κάποιον που δεν με σέβεται – είτε είναι σε ερωτικό είτε σε φιλικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πώς αντιμετωπίζεις αυτή την τελευταία εισβολή της δημοσιότητας στη ζωή σου; Τρόμαξες;

Όχι, δεν τρόμαξα. Συνειδητοποίησα όμως ότι η προσέγγισή μου πλέον πρέπει να είναι τελείως διαφορετική. Δεν θέλω πια να είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι. Να μη μιλάω συνέχεια για αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι αποποιούμαι μια κατάσταση. Δεν θέλω να πω ψέματα, αλλά από την άλλη δεν θέλω να το προβάλω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε με την προηγούμενή μου σχέση ήμουν έτσι, μέχρι που ήρθε στη ζωή μου το ριάλιτι. Διαπίστωσα ότι αυτό είναι κακό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164