Μαρία Αντωνά: Έξαλλη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου για την επίθεση στον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor είδαμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Άρη Σοϊλέδη. Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε και στην εκπομπή “Ποιός είναι πρωινιάτικα” με την σύντροφο του ποδοσφαιριστή να εκφράζει την έντονη ενόχλησή της με τη συμπεριφορά της Βρισιήδας Ανδριώτου.

«Το πιο τρομερό από όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλάει για σεβασμό γιατί αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια δεν είχε σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν είσαι σε μια διαδικασία να συμβιώνεις με κάποια άτομα εκεί μέσα, όποια διαφωνία και αν έχεις, το λύνεις με τη συζήτηση, ούτε με τσακωμούς, ούτε με το επιτίθεσαι λεκτικά στο άλλον.

Ο Άρης είναι ένας τύπος που θέλει να το συζητήσει για να το λύσει. Δε μπορείς να είσαι όλη μέρα με κάποιον εκεί και να είστε τσακωμένοι Δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιες δυο αναφέρεται, η ίδια δεν είπε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη γιατί είναι εγωκεντρικός και εγωιστής; Τώρα γιατί την ενοχλεί αν ο Άρης κάνει παρέα με άλλα δυο παιδιά; Γενικότερα από τη μέρα που μπήκε ο Άρης είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα. Μόνη της είπε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη. Τώρα τι θες κούκλα μου; Θες να κάνετε παρέα ή δε θες;» είπε σε αρκετά έντονο ύφος η Μαρία Αντωνά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164