Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Οι αναρτήσεις που πρόδωσαν τη νέα βραδινή τους έξοδο

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά να μην έχουν μιλήσει ακόμη ανοιχτά για τη σχέση τους, ωστόσο οι αναρτήσεις από τα ίδια μέρη έρχονται να επιβεβαιώσουν πως οι δυο τους περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί.

Οι φήμες για τη σχέση τους άρχισαν όταν στο φως ήρθε μια φωτογραφία από κοινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί της Αττικής. Οι παπαράτσι φωτογραφίες από άλλες εξόδους τους πλήθαιναν μέχρι που η Μαρία Αντωνά δήλωσε, «Είναι αυτό που βλέπετε. Κάνουμε παρέα, περνάμε καλά».

Η μη διάψευση και από τις δυο πλευρές έκανε τους πάντες να μιλούν για ένα πολύ όμορφο ειδύλλιο ανάμεσά τους, το οποίο όπως φαίνεται, εξελίσσεται με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής του, ταξίδεψε στην Τήνο, εκεί πήγε να τον συναντήσει η Μαρία Αντωνά όταν ολοκλήρωσε τις δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα. Μάλιστα, μια φωτογραφία που ανέβασε πριν μερικές ημέρες ο παρουσιαστής στην οποία μέσα από τα γυαλιά του φαινόταν η δημοσιογράφος, πρόδωσε το γεγονός πως περνούν μαζί της διακοπές τους.

Τώρα, μερικές νέες αναρτήσεις ήρθαν για να προδώσουν και πάλι την κοινή τους έξοδο. Το ζευγάρι, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/8, ανήμερα της ονομαστικής εορτής της Μαρίας Αντωνά, στον Πόρο και το πάρτι που δόθηκε στο ξενοδοχείο του Σπύρου Λάζαρη – καλού φίλου του Γιώργου Λιάγκα – με τραγουδιστή τον Πασχάλη.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που τους πρόδωσαν

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164