Μαρία Δεληθανάση: «Η μήνυση για ενδοοικογενειακή βία ήταν η πέτρα του σκανδάλου», λέει η δικηγόρος της – Ο δικαστικός αγώνας με τον Κώστα Δόξα

Συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και τη Μαρία Δεληθανάση.

Μετά την έκδοση του διαζυγίου του, το πρώην ζευγάρι ετοιμάζεται για τις επόμενες δίκες. Η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, Άρτεμις Διαλυνά σε επικοινωνία με το TLIFE μοιράστηκε τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και το αίτημα του Κώστα Δόξα για τους χρόνους που περνά με την κόρη του.

«Την αποκλειστική επιμέλεια την έχει η κυρία Δεληθανάση, την επικοινωνία την έχει ο κύριος Δόξας.  Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ένα δικαστήριο για να διευρυνθεί η επικοινωνία του με το παιδί, ζητώντας μια ακόμη μέρα μεσοβδόμαδα αλλά και 22 ημέρες τον Ιούλιο και 21 ημέρες τον Αύγουστο ως διάστημα θερινών διακοπών», ανέφερε η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση.

«Η απόφαση που βγήκε έδωσε τον κύριο Δόξα την επιπλέον ημέρα, δεν του έδωσε όμως το διάστημα διακοπών που ζητούσε, κρατώντας το διάστημα διακοπών ως έχει, ενώ διευθέτησε το θέμα της κυρίας Δεληθανάση, αφού μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορούσε να έχει το παιδί της συνεχόμενα πάνω από τέσσερις ημέρες γιατί σε κάθε περίπτωση ίσχυε η καθημερινή επικοινωνία του πρώην συζύγου», αναφέρει για τις δικαστικές εξελίξεις. 

Η μήνυση για οινδοοικογενιακή βία

Για την αρχή της δικαστικής περιπέτειας και τον αγώνα μέχρι την έκδοση του διαζυγίου: «Η μήνυση η οποία ήταν και η πέτρα του σκανδάλου σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία που υπέστη και ο κύριος Δόξας παραπέμπεται να δικαστεί τον Νοέμβριο του 2024 με το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αδύναμου προσώπου», αναφέρει η Άρτεμις Διαλυνά.

Ενώ καταλήγει: «Είναι επιφυλακτική και ικανοποιημένη από την απόφαση του διαζυγίου και από αποφάσεις αστικώς δικαστηρίων που της έκανε ο κύριος Δόξας γιατί έκανε αγωγή και στους μάρτυρές της. Σε κάθε μάρτυρα που έκανε αγωγή έβαζε και την κυρία Δεληθανάση μέσα. Ως προς την ίδια έχουν απορριφθεί όλες οι αγωγές και από τους τρεις μάρτυρες οι δύο έχουν επίσης αθωωθεί», τόνισε η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση σε επικοινωνία με το TLIFE.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164