Την βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Mega και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τα καταπληκτικά πολίτικα πιάτα που μαγειρεύει. Η Μαρία Εκμεκτσίογλου έχει καταφέρει να έιναι η μόνη γυναίκα σεφ και παράλληλα ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Τουρκία.
Πώς ξεκίνησε να μαγειρεύει; Η μισή οικογένεια ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου η μητέρα της πήγαινε τακτικά για να δει τον γιο της. Ετσι, από μικρή η Μαρία μαγείρευε για τον πατέρα, «για να του έχω στρωμένο τραπέζι, να τον καλοδέχομαι», όπως έχει πει χαρακτηριστικά σε συνεντεύξεις της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σήμερα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας και μίλησε για την μυθιστορηματική ζωή της.
Στη συνέχεια μαγείρεψε φιλέτο με βατόμουρα…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ