Μαρία Ηλιάκη: Η αποκάλυψη για το πώς διαχειρίζεται τα νεύρα της με την κόρη της – «Ο Στέλιος μπαίνει στη μέση, όταν με φέρνει στο όριο»

Η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μιλήσει στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το αμάξι, δίνοντας συμβουλές για το πώς διαχειρίζεται τα νεύρα της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που προκύπτουν με την 3χρονη κόρη της, Κατερίνα.

Μέσα από τα Instagram Stories της, η Μαρία Ηλιάκη τόνισε πως έχει βρει ένα κόλπο με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη ώστε να αποφεύγει να βάζει τις φωνές στο παιδί τους.

«Με έχει βοηθήσει πολύ στη σχέση μου με την κόρη μου το “σκέψου πριν μιλήσεις”. Γενικά τα νευρικά μας σύστημα μερικών είναι διαταραγμένα και δεν έχουμε πολλές αντοχές. Έχουμε αποφασίσει με τον Στέλιο να το μοιράζουμε μέσα στο σπίτι. Για παράδειγμα, με έχει φέρει η Κατερίνα στο όριο, πολύ εύκολα ένα τρίχρονο σε φέρνει στο όριο και δεν έχεις πάντα την υπομονή να κάνεις διάλογο, δεν είσαι πάντα σε αυτό το mood εάν και πρέπει να είσαι γιατί είναι ένα παιδάκι που μαθαίνει τον κόσμο.

Έχουμε κάνει το εξής κόλπο με τον Στέλιο και πιάνει. Τη στιγμή που θα δω ότι είμαι στο όριο και ότι τώρα θα φωνάξω, δεν θέλω καθόλου να της φωνάζουμε, τσουπ, αναλαμβάνει ο Στέλιος, δηλαδή μπαίνει στη μέση, έρχεται την απασχολεί. Αυτό το κάνει και η νύφη μου αν είναι στο σπίτι» αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164