Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της Κατερίνα επισκέφτηκε τον μπαμπά της Στέλιο Μανουσάκη στο ιατρείο του – Βίντεο

Στιγμές της καθημερινότητά της μοιράζεται η Μαρία Ηλιάκη μέσα από τα social media. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια δίπλα στην κόρη τους, Κατερίνα.

Μέσα από τις συνεντεύξεις της, η Μαρία Ηλιάκη αναφέρεται συχνά στον γυναικολόγο σύντροφό της, αλλά και την μεγάλη απόφαση που πήραν να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς ο Στέλιος Μανουσάκης για μεγάλο διάστημα δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Ελβετία.

Μέσα από τα social media η Μαρία Ηλιάκη είχε μιλήσει για το πώς ο ερχομός του παιδιού επηρεάζει τη σχέση του ζευγαριού…

«Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα. Εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια για τον νέο ρόλο της μητρότητας.

Το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου η μικρή Κατερίνα επισκέφτηκε τον μπαμπά της στο ιατρείο της, όπως γνωστοποίησε στο instagram η Μαρία Ηλιάκη δημοσιεύοντας σχετικό βίντεο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164