Site icon TLIFE

Μαρία Ηλιάκη: Σε απόγνωση η παρουσιάστρια – «Η Κατερίνα είναι σε αμόκ, πρώτη φορά με βγάζει τόσο νοκ άουτ»

Σε απόγνωση φαίνεται πως βρίσκεται η παρουσιάστρια.

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στην Αθήνα, ωστόσο η επιστροφή της αυτή, δε φαίνεται πως βρήκε σύμφωνη την κόρη της Κατερίνα. 

Η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη που πλέον είναι τριών ετών, είχε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα των διακοπών να είναι έξω από το σπίτι, να παίζει, να κάνει βόλτες και να απολαμβάνει τα μπάνια στη θάλασσα. Όλα αυτά όμως με την επιστροφή τους στην Αθήνα περιορίστηκαν κάτι που δεν της άρεσε καθόλου, με την Μαρία Ηλιάκη να φτάνει σε… απόγνωση.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η παρουσιάστρια, δίνει τη δική της συμβουλή στις μαμάδες, να επιστρέφουν από τις διακοπές μόλις μια μέρα πριν πάνε τα παιδιά τους σχολείο.

«Η νούμερο ένα συμβουλή που έχω να δώσω αυτά τα τρία χρόνια που είμαι μάνα, είναι η εξής: δε γυρνάμε ποτέ σπίτι στην Αθήνα ή σε οποιαδήποτε πόλη από διακοπές πριν ξεκινήσουν τα σχολεία. Μιλάμε ότι η Κατερίνα είναι σε αμόκ. Πρώτη φορά με βγάζει τόσο πολύ νοκ άουτ. Δε κάθεται το παιδί σπίτι.

Δίκιο έχει. Δυο μήνες το παιδί το έχω από εδώ και από εκεί, σε φίλους εκδρομές, παππούδες, πίσω, πέρα-δώθε, θάλασσα… Και ξαφνικά ήρθε στην Αθήνα, στο σπίτι. Πόσο να τη βγάλω έξω; Πρέπει να μαζευτούν και κάποιες βαλίτσες, να μπουν κάποια πλυντήρια. Όλο λάθος πιστεύω. Έπρεπε να είχα έρθει 1η Σεπτέμβρη και 2 Σεπτέμβρη να την πάω σχολείο» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Μαρία Ηλιάκη.

© 2024 tlife.gr