Site icon TLIFE

Μαρία Καρρά: Διαψεύδει ότι ζήτησε να αναγνωριστεί ως η μοναδική κληρονόμος – «Είναι συκοφαντικό και εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες»

Στο Μονακό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη η δίκη για την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα μετά την αγωγή που κατέθεσε κατά του Γιάννη Τράγκα στο πριγκιπάτο η Μαρία Καρρά.

Η δικηγόρος της Μαρίας Καρρά, Γεωργία Κούβελα, απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στα ΜΜΕ στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», υποστηρίζοντας ότι η πελάτισσά της δεν επιθυμεί να είναι μοναδική κληρονόμος.

Η επίσημη απάντηση της Μαρίας Καρρά:

«Συζητήθηκε την 11.7.2024 στο Συμβούλιο του Πρωτοδικείου του Μονακό η αγωγή της Μαρίας Καρρά κοινοποιούμενη προς τον συγκληρονόμο Ιωάννη Τράγκα με την οποία ζητά την εγκατάσταση αμφοτέρων των κληρονόμων (και όχι μόνο της ιδίας όπως ψευδώς αναφέρεται στον Τύπo), στην κληρονομία όπου και ενώπιον Συμβολαιογράφου του Μονακό εκκρεμεί ο φάκελος της εν θέματι διαθήκης.

Επιπλέον, η κυρία ΚΑΡΡΑ στην αγωγή της ζητά τον διορισμό τρίτου ανεξάρτητου δικαστικού διαχειριστή που θα ορίσει το Δικαστήριο (και όχι του κυρίου Ιβο ΦΡΑΝΣΕΣΚΟΝ όπως ψευδώς αναφέρεται στον Τύπο), το οποίο πρόσωπο θα διενεργεί τις αναγκαίες πράξεις διαχείρισης για την διατήρηση των περιουσιακών στοιχείων της κληρονομίας, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών των οφειλόμενων υποχρεώσεων.

Η μετάθεση της συζήτησης τον Οκτώβριο 2024 αφορά εάν η υπόθεση θα εξεταστεί από το Συμβούλιο του Πρωτοδικείου του Μονακό ή από το Τακτικό Τμήμα του ιδίου Πρωτοδικείου του Μονακό και όχι εάν είναι αναρμόδια τα Δικαστήρια του Μονακό, και σε κάθε περίπτωση δεν απορρίφθηκε επί της ουσίας η αγωγή της κυρίας ΚΑΡΡΑ (όπως ψευδώς αναφέρεται στον Τύπο).

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Οτιδήποτε άλλο επί των ανωτέρω θεμάτων δημοσιεύεται και ή διακινείται μέσω Δελτίου τύπου του πληρεξουσίου δικηγόρου του Ιωάννη Τράγκα ή ρεπορτάζ στον Τύπο είναι ψευδές, συκοφαντικό και εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.

Δέον να σημειωθεί ότι η Κυρία ΚΑΡΡΑ ουδέποτε στην εν λόγω αγωγή της έχει στραφεί «κατά της ΕΛΛΑΔΟΣ ή του Ελληνικού Δημοσίου», όπως ψευδώς αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου του πληρεξουσίου Δικηγόρου του Ιωάννη ΤΡΑΓΚΑ, καθώς είναι άνευ αντικειμένου.

Με αφορμή το σημερινό (14ης Ιουλίου 2024) δημοσίευμα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα με τίτλο « ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ, Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ» προς αποκατάσταση της αλήθειας ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ τα κατωτέρω:

– η προσφυγή της κας ΚΑΡΡΑ στο Πρωτοδικείου του Μονακό ποτέ δεν ασκήθηκε κατά Ελλάδος.
– η αγωγή της Μαρίας Καρρά κοινοποιούμενη προς τον συγκληρονόμο Ιωάννη Τράγκα αφορά την εγκατάσταση ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ των κληρονόμων στην κληρονομία και όχι να αναγνωριστεί ότι είναι μοναδική κληρονόμος, όπως ανακριβώς αναφέρεται,
– η κυρία ΚΑΡΡΑ στην αγωγή της ζητά τον διορισμό ΤΡΙΤΟΥ ανεξάρτητου δικαστικού διαχειριστή που θα ορίσει το Δικαστήριο
– ουδέποτε κατά την ακροαματική διαδικασία της 11ης Ιουλίου 2024 τόσο η Πρόεδρος του Συμβουλίου όσο και η Εισαγγελέας του Πρωτοδικείου του Μονακό συζητήσαν και πολύ περισσότερο ουδέποτε εξέφρασαν δήθεν τον προβληματισμό ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν την αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Μονακό, όπως ανακριβώς αναφέρεται και τέλος φυσικά,
– κατ΄ ουδένα τρόπο απορρίφθηκαν τα αιτήματα της κας Καρρά όπως ανακριβώς αναφέρεται. Κατόπιν των ανωτέρω οποιαδήποτε αναπαραγωγή του ανακριβούς δημοσιεύματος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ θα συνιστά αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων».

© 2024 tlife.gr