Site icon TLIFE

Μαρία Κίτσου: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές και το μακροσκελές μήνυμα – «Τίποτα μα τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Ένα διάλειμμα από τα πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» έκανε η Μαρία Κίτσου για να απολαύσει λίγες ημέρες διακοπών.

Η γνωστή ηθοποιός, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, έκανε ολιγοήμερες διακοπές με τις φίλες της και γιόρτασε παράλληλα την ημέρα των γενεθλίων της.

Το βράδυ της Κυριακής, η Μαρία Κίτσου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της, το οποίο συνδύασε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«My eternal girls..my bitches sorry I meant beaches. Με αφορμή αυτό το καλοκαιρινό άλμπουμ από τις ολιγοήμερες διακοπές μου, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας τόσο των γενεθλίων μου αλλά και της γιορτής μου, αν και είμαι από τις Μαρίες του Νοεμβρίου, ξέρετε τώρα τις παρθένες.. και αντεύχομαι να είμαστε πάνω απ’ όλα υγιείς και να αγαπιόμαστε δίχως αύριο και να είμαστε ελεήμονες και μεγαλόψυχοι κάθε στιγμή και να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας γιατί κανείς δεν ξέρει τι περνάει ο καθένας, και το πιο εύκολο είναι να κρίνουμε, για να μην χρειαστεί να πάθουμε για να μάθουμε να μπαίνουμε στη θέση του άλλου, γιατί σήμερα εγώ αύριο εσύ, γιατί τίποτα μα τίποτα δεν είναι δεδομένο και η χαρά εναλλάσσεται με τη λύπη και η λύπη με τη χαρά και όλο αυτό είναι ζωή!

Ζήστε δυνατά με όσο το δυνατόν περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές, να φερόμαστε όπως ιδανικά θα θέλαμε να μας φέρονται και να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι άνθρωποι. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη!!!», έγραψε η Μαρία Κίτσου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

© 2024 tlife.gr