Site icon TLIFE

Μαρία Κορινθίου: Έντονες αντιδράσεις στο βίντεο που δημοσίευσε πάνω σε ψεύτικο γαϊδούρι – «Κρίμα, είσαι και φιλόζωη»

Αντιδράσεις προκάλεσε η τελευταία ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου στα social media, στην οποία τη βλέπουμε να στέκεται πάνω σε ένα ψεύτικο γαϊδουράκι.

Η γνωστή ηθοποιός, που τις τελευταίες ημέρες απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Κουφονήσια, δέχθηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων και ύβρεων από ανθρώπους που δεν αντιλήφθηκαν ότι το γαϊδουράκι δεν ήταν αληθινό.

«Είσαι και ζωόφιλη, κρίμα», «Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται τα ζωάκια», «Κατέβα μωρή γαϊδάρα, κρίμα το ζωντανό», «Δεν χρειάζεται τέτοια φωτογραφία, κρίμα και σε είχα για φιλόζωη» ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που έλαβε η Μαρία Κορινθίου κάτω από το «επίμαχο» βίντεο.

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε και στην εκπομπή «Summer’s Cool» την Παρασκευή 2/8 με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να σχολιάζει αρχικά: «Είναι αυτό το απροσδιόριστο των social media, αυτή η προχειρότητα και τα πάνω-πάνω που κοιτάμε. Κανείς δεν ρωτάει, βλέπουν όλοι έναν τίτλο. Σου λέει: για να βρίζουν όλοι, κάτι θα έχει κάνει».

«Αυτό μου θυμίζει τις γριές – και η γιαγιά μου το έκανε – που έβριζαν τους πρωταγωνιστές στα σήριαλ, γιατί νόμιζαν ότι είναι αληθινοί», είπε με χιούμορ από την πλευρά της η Μαριάντα Πιερίδη.

© 2024 tlife.gr