Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Από κοντά και αγαπημένοι μετά τον χωρισμό τους! Η συνεργασία και το νέο ξεκίνημα

Σαν «βόμβα» έσκασε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού η είδηση ότι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης χωρίζουν. Μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση της κόρης τους, Ισμήνης, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο του.

Ένα τέλος το οποίο φαίνεται να πάρθηκε από κοινού με το πρώην ζευγάρι να δίνει σύντομα ραντεβού στην ίδια θεατρική σκηνή στην οποία οι δύο ηθοποιοί αναμένεται να βρεθούν σύντομα στο πλαίσιο της νέας τους συνεργασίας.

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Από κοντά και αγαπημένοι μετά τον χωρισμό τους

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η Μαρία Κορινθίου σε πρόσφατο ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη έδειχνε χαρούμενη και μόνιμα χαμογελαστή. Βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους , αφού στο πλαίσιο της ΔΕΘ έδωσε το «παρών» σε περίπτερα συνεργατών της, ενώ συνάντησε και αγαπημένους φίλους στην πόλη.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ταξίδεψαν τον Αύγουστο στην Κρήτη, χαρίζοντας στην κόρη τους όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Αλλά και στα επαγγελματικά ετοιμάζουν ακόμη ένα βήμα, αφού τον Οκτώβριο θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο τελευταίος χορός» σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ. 

Είναι κάτι που είχαν αποφασίσει να κάνουν πριν από τον χωρισμό τους και αισθάνονται  τόσο καλά με αυτή την απόφασή τους, ώστε δεν έχουν λόγο να ακυρώσουν τη συνεργασία.

Το γεγονός ότι στο έργο οι δύο πρωταγωνιστές αγαπιούνται , αλλά καλούνται να αντιμετωπίσουν τη φθορά που φέρνει στη σχέση τους  η ισοπεδωτική καθημερινότητα που καταργεί τον δυναμισμό του έρωτα, έκανε πολλούς να σκεφτούν πως η είδηση του χωρισμού τους, σε συνάρτηση με την ομοιότητα της κατάστασης που βίωσαν στη ζωή τους πρόσφατα, ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση της παράστασης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariakorinthiou)

Η Μαρία Κορινθίου αντέδρασε μέσω των social media βάζοντας ένα οριστικό τέλος στις φήμες περί «διαφημιστικού κόλπου».

«Πολύ λιτά και απέριττα. Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν. Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε το Δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι, λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα τη βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που ξεκινούν οι εκπομπές. Αυτά. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως» ξεκαθάρισε η ηθοποιός πριν λίγες ημέρες.

Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ήδη μετακομίσει σε νέο σπίτι μετά τον χωρισμό τους, ξεκινώντας το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του, όντας χωρισμένος από την Μαρία Κορινθίου.

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης φαίνεται πως δίνουν… μαθήματα σωστού διαζυγίου!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164