Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της Ισμήνη μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου από τον Γιάννη Αϊβάζη

Μια φωτογραφία με την 16χρονη κόρη της, Ισμήνη δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής 11/8 η Μαρία Κορινθίου με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα κόρης».

Η Μαρία Κορινθίου  έχει τεράστια αδυναμία στην 16χρονη κόρη της, Ισμήνη, η οποία αποτελεί πάντα την απόλυτη προτεραιότητά της, όπως προτεραιότητα αποτελεί και για τον Γιάννη Αϊβάζη.

Το ζευγάρι των δυο ηθοποιών που όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από 17χρόνια κοινής πορείας, φαίνεται πως εξακολουθεί να διατηρεί μια άψογη σχέση, άλλωστε, το γεγονός ότι χώρισαν ως σύζυγοι δε σημαίνει πως έπαψαν να αγαπούν και να εκτιμούν ο ένας τον άλλον με την κόρη τους να είναι εκείνη που θα τους δένει για μια ζωή.

Έτσι, η Μαρία Κορινθίου μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Γιάννη Αϊβάζη μέσω της οποίας επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, δημοσίευσε και μια φωτογραφία με την κόρη τους θέλοντας με αυτό τον τρόπο να γιορτάσει την «Παγκόσμια Ημέρα κόρης».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164