Μαρία Κορινθίου: Η νέα ανάρτηση μετά το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη – «Γύρισέ με στη νύχτα που γνωριστήκαμε»

Σε μια νέα ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 12/8 η Μαρία Κορινθίου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, δυο μόλις μέρες μετά την είδηση του διαζυγίου της από τον Γιάννη Αϊβάζη.

Το ζευγάρι που υπήρξε παντρεμένο για 17 χρόνια και έχει αποκτήσει μια κόρη, την 16χρονη σήμερα Ισμήνη, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους ξαφνιάζοντας τους πάντες. Ωστόσο, μια μέρα μετά την είδηση του διαζυγίου τους, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία δείχνοντας πως η σχέση τους παραμένει άριστη, και πως η αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον εξακολουθεί να υπάρχει παρά τον χωρισμό τους.

Το βράδυ της Δευτέρας 12/8, η ηθοποιός προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου ανέβασε ένα βίντεο με το τραγούδι “Τhe Night we met” επιλέγοντας χαρακτηριστικά το απόσπασμα που αναφέρει, «I had all and then most of you, Some and now none of you. Take me back to the night we met. I don’t know what I’m supposed to do. Haunted by the ghost of you. Oh, take me back to the night we met».

Δες παρακάτω την ανάρτηση της ηθοποιού

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariakorinthiou)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164