Μαρία Κορινθίου: «Μου στέλνουν μηνύματα ότι ο χωρισμός μου από τον Γιάννη Αϊβάζη είναι διαφημιστικό κόλπο»

Η Μαρία Κορινθίου εξέπληξε τους θαυμαστές της καθώς το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Γιάννης Αϊβάζης, λίγους μήνες μετά την απόφασή τους να χωρίσουν, πρόκειται να συνεργαστούν στην παράσταση «Ο τελευταίος χορός» στο θέατρο.

Όπως τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός, λίγες ώρες αργότερα, μετά την ανακοίνωσή της δέχτηκε αρκετά μηνύματα στα social media που της έλεγαν ότι ο χωρισμός τους είναι διαφημιστικό κόλπο για να προωθήσουν την παράσταση.

«Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου στην Θεσσαλονίκη. Στην ανάρτηση που έκανα εδώ στο Instagram για το θεατρικό, υπήρχαν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα, δεν το συζητάμε. Κάποια μηνύματα βέβαια που μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιων ανθρώπων ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι… Φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα και σκεφτόμουν αν θα ανεβάσω αυτό το Story. Νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ» λέει αρχικά η Μαρία Κορινθίου στο βίντεο που ανέβασε στα Instagram Stories της.

Η ηθοποιός συμπληρώνει: «Πολύ λιτά και απέριττα. Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν. Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε το Δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι, λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα τη βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που ξεκινούν οι εκπομπές. Αυτά. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164