Μαρία Λουΐζα Βούρου: Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε ο σύζυγός της, παρά τις φήμες χωρισμού τους

Πριν ενάμιση χρόνο περίπου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η Μαρία Λουΐζα Βούρου και ο σύζυγός της Γιάννης Παπαγεωργίου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο κανείς από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει επίσημα ότι χωρίζουν, με την γνωστή yoga instructor και παρουσιάστρια να κρατάει όσο μπορεί την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Happy Day, η Μαρία Λουΐζα Βούρου έμμεσα αποκάλυψε ότι ο χωρισμός τους δεν είναι οριστικός…

«Δεν έχω απαντήσει, γιατί δεν έχω μια σαφή απάντηση να δώσω. Όταν υπάρχουν κάποια θέματα και προσπαθείς να τα λύσεις εσωτερικά, τι να πω; Υπάρχει ηρεμία και είναι όλα καλά στην προσωπική ζωή μου» είχε δηλώσει η ίδια.

Όλα δείχνουν πως το ζευγάρι κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης και προσπαθεί να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί με τον γιο του. Απόδειξη η κοινή οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί με την Μαρία Λουΐζα Βούρου και τον μονάκριβο γιο τους.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164