Μαρία Λουίζα Βούρου: Οι πρώτες ώρες με τον νεογέννητο γιο της! Φωτογραφίες

Το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιάννη Παπαγεωργίου, έφερε στον κόσμο η Μαρία Λουίζα Βούρου. Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε το πρωί της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου στο μαιευτήριο Ρέα. Ο γυναικολόγος της, Ιωάννης Δημητριάδης επιβεβαίωσε ότι μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας. Το μωράκι γεννήθηκε με βάρος 4.100 και έφερε μεγάλη χαρά στους δύο γονείς.

Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια, όσο και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και είναι έτοιμοι να ζήσουν τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής τους! Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν περίπου δύο εβδομάδες με πολιτικό γάμο, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά του. Η Μαρία Λουίζα Βούρου αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ώρες και να επιστρέψει σπίτι με τον νεογέννητο γιο της.

Ο ευτυχισμένος πατέρας, μάλιστα, ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Γιάννης Παπαγεωργίου δημοσίευσε το πατουσάκι του μικρού τους πρίγκιπα, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Ας ξεκινήσουν να ράβουν το επόμενο αστέρι”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164