Μαρία Λουίζα Βούρου: Το θρεπτικό γεύμα που απόλαυσε, 36 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της [video]

Είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει! Η Μαρία Λουίζα Βούρου βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, αφού ο ερχομός του γιου της έχει ολοκληρώσει την ζωή της με τον καλύτερο τρόπο. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύζυγός της Γιάννης Παπαγεωργίου απολαμβάνουν τις στιγμές με τον μικρό, ο οποίος μεγαλώνει πολύ γρήγορα.

Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, καθώς δεν θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό του πρίγκιπά της, όμως προσέχει πολύ την διατροφή της και γυμνάζεται. Η αλήθεια είναι ότι λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού, η Μαρία Λουίζα είχε χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και η σιλουέτα της ήταν άψογη.

Ωστόσο, η υγιεινή διατροφή και η καθημερινή γυμναστική είναι τρόπος ζωής για τη γλυκιά μανούλα, γι’ αυτό και δεν παύει στιγμή να τον ακολουθεί. Το πρωί του Σαββάτου, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το θρεπτικό πρωινό που απόλαυσε. Μύρτιλο, καρύδα, αμύγδαλα και γάλα ήταν μερικά από τα υλικά που περιλάμβανε το πρωινό της σήμερα.

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164