Μαρία Παπαγεωργίου: «Κάποια πράγματα είναι για εμάς» – Ο λόγος που δε δείχνει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Τι κι αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, οι αναρτήσεις από τα ίδια μέρα αλλά και οι παπαράτσι φωτογραφίες που είδαν το φως, αποδεικνύουν πως οι δυο τους απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί και είναι αρκετά ερωτευμένοι. Επιθυμία άλλωστε και των δυο είναι να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας όσο περισσότερο γίνεται.

Μάλιστα, η Μαρία Παπαγεωργίου μέσω ενός Q&A που έκανε στο instagram της απάντησε για τον λόγο που επιλέγει να μην αποκαλύπτει περισσότερα πράγματα για την προσωπική της ζωή.

«Αυτή θα είναι πάντα η αγαπημένη σας ερώτηση. Αν και την έχω απαντήσει πολλές φορές, θα ξαναπώ ότι απλά δε με πολυεκφράζει αυτή η προσέγγιση. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εμάς, θέλω εδώ να με ακολουθείτε για άλλα πράγματα και επίσης τα σόσιαλ είναι για εμένα μια πλατφόρμα που χρησιμοποιώ επαγγελματικά.

Προτιμώ να εκφράζω την αισθητική μου, τα τιπς μου, τα ταξίδια μου ή τις απόψεις μου περισσότερο από το να δείχνω τις προσωπικές μου στιγμές που σημαίνουν πολλά για εμένα και για εσάς στην ουσία τίποτα. Προτιμώ να σας δείχνω κάτι που θα σας χρησιμεύσει. Αυτό δε σημαίνει ότι κρύβομαι και ανά καιρούς όλο και κάτι σας έχω χαζοδείξει αλλά προς το παρόν με εκφράζει περισσότερο αυτή η λογική. Αν είναι κάτι σος θα το μοιραστώ πάντως».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164