Site icon TLIFE

Μαρία Σάκκαρη: Ανακοίνωσε το τέλος της από τη φετινή αγωνιστική σεζόν – «Θα επανέλθω πίσω πιο δυνατή»

Η φετινή αγωνιστική σεζόν τελειώνει άδοξα για τη Μαρία Σάκκαρη, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που υπέστη στον δεξιό της ώμο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό ανακοίνωσε πως επιθυμεί να επικεντρωθεί το προσεχές διάστημα στην αποθεραπεία της, ενώ ανανέωσε το ραντεβού της με τα court για το Αυστραλιανό Open, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον Ιανουάριο του 2025.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, όλη μου η συγκέντρωση ήταν στο να επανέλθω από τον τραυματισμό μου στον ώμο. Δυστυχώς, εξαιτίας αυτού του τραυματισμού, θα πρέπει να βάλω τέλος στη σεζόν πιο σύντομα απ’ ότι σχεδίαζα.

Θα επανέλθω όμως πίσω πιο δυνατή και χωρίς πόνους. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Ήταν μία σεζόν πρόκληση, η οποία με δίδαξε πολλά. Τα λέμε στην Αυστραλία», έγραψε η Μαρία Σάκκαρη.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Σάκκαρη, η οποία τραυματίστηκε στο US Open και από τότε είναι εκτός αγώνων, έχασε άλλες πέντε θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και έπεσε στο Νο 22 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

© 2024 tlife.gr